Zaterdag 7 juli hebben we ter afsluiting van een bewogen studiejaar een eindejaarsvoetbaltoernooi georganiseerd. We willen iedereen hartstikke bedanken voor al hun inzet, tijd en energie die ze hebben gegeven om dit toernooi te organiseren en natuurlijk ook alle enthousiaste scholieren en studenten die sportief deel hebben genomen aan het toernooi.

De dag begon al warm en gezellig op ASV de Dijk. We werden goed ontvangen door Janneke (van ASV de Dijk) en alle benodigdheden waren alvorens duidelijk gecommuniceerd. Het was heel mooi om te zien hoe enthousiast de deelnemende teams de club binnen kwamen. Het toernooi bestond uit twee poules van 4 teams. De groepsfase leverde hele leuke en spannende wedstrijden op.

Net als de groepsfase waren de halve finales ook net zo spannend. Team Rotterdam won van team Utrecht en team Kennispoint had met ruime cijfers de Hagenezen aan de kant gezet. Na een lange pauze, waar de barbecue het middelpunt van was, was het tijd voor de finale. Het was een vrij spannende finale waar beide teams volledig voor elkaar gingen. Op een gegeven moment gaven de condities van de spelers ook in omdat ze de hele dag al hebben zitten voetballen. Uiteindelijk hebben penalty’s de winnaar bepaald waarna team Kennispoint aan het langste eind mocht trekken. Wij feliciteren hierbij nogmaals de winnaars en hopen dat ze volgend jaar hun titel kunnen verdedigen. Al met al was het een hele gezellige en warme dag! Tot volgend jaar!