Stip-Awards 2023/2024

Na het succes van de Stip Awards 2022/2023, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we de erkenning van uitmuntendheid onder onze getalenteerde vrijwilligers, scholieren en studenten voortzetten met de Stip Awards 2023/2024!

Vorig jaar lanceerden we met trots de allereerste Stip Awards. STIP bestaat uit gepassioneerde en buitengewoon getalenteerde individuen, en we hebben talloze inspirerende verhalen gehoord over hun prestaties. Deze prijzen zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan diegenen wiens inzet, tijd en toewijding op verschillende gebieden opmerkelijk zijn.

Bij Stip geloven we in het aanmoedigen van excellentie in diverse domeinen. Daarom reiken we ook dit studiejaar awards in de volgende categorieën:

  • Sport & Kunst: Voor degenen die schitteren op sportvelden, in de kunsten of die deze domeinen op een opmerkelijke manier bevorderen.
  • Onderwijs: Voor degenen die zich toewijden aan het verbeteren van het onderwijs en het inspireren van anderen om te leren en te groeien.
  • Maatschappij: Voor degenen die zich onderscheiden in hun bijdragen aan de samenleving, of het nu gaat om vrijwilligerswerk, leiderschap of positieve verandering.
  • Intern: Dit is een speciale categorie. Deze is bedoeld voor dé stip vrijwilliger die de grootste impact heeft gemaakt binnen de achterban zelf.

We willen dat iedereen de kans krijgt om degenen te nomineren die volgens hen deze erkenning verdienen. Het is een gelegenheid om waardering te tonen voor degenen wiens bijdragen en inzet ons verrijken.

Procedure

Allereerst willen we benadrukken dat je jezelf niet kunt nomineren, maar genomineerd moet worden door een ander. Om een duidelijk beeld te hebben en zo eerlijk mogelijk te oordelen over wie een award krijgt dit jaar, hebben we een selectieprocedure die hieronder nader wordt toegelicht:

  1. Aanmeldprocedure – Een online pagina met een lijst van een aantal vragen over gegevens en achtergrondinformatie over wie jij wilt nomineren.
  2. Selectie – De Stip-Award commissie zal per categorie een top-20 maken van potentiële kandidaten voor een award.
  3. Stemweek – Er zal een week komen waarbij iedereen per categorie online kan stemmen op de persoon waarvan jij denk: die verdient een award!
  4. Jury – De top 3 meeste stemmen per categorie zullen worden voorgedragen bij een groep juryleden die per categorie de uiteindelijke winnaar zullen kiezen.

Hoe kun je in aanmerking komen voor een award?

  1. Een volledig ingevuld en geverifieerde aanmelding.
  2. De genomineerde is een stipvrijwilliger of stipleerling met een vrijwilliger- of leerlingovereenkomst. Deze moet uiterlijk worden aangeleverd voordat de stemweek begint.

 

De nominaties zijn voorbij. De aanmeldingen zijn gestopt.