Stip-Awards 2022/2023

Dit jaar wordt het voor het eerst dat Stip Studentenplatform een award uitreikt voor haar vrijwilligers en leerlingen. Ons achterban bestaat uit getalenteerde en/of extra gemotiveerde individuen waarvan wij als bestuur verhalen over horen, maar helaas niet de waardering kunnen uiten die hij of zij verdient.

Met deze awards willen we excellentie onder ons achterban stimuleren en de huidige excellerende vrijwilligers en leerlingen in het zonnetje zetten.
Onder excellentie verstaan wij de extra inzet en tijd die wordt ingestoken in persoonlijke ontwikkeling, waarbij deze ontwikkeling kan gaan over jou of een ander. We reiken dit jaar awards uit voor de volgende categorieën:

  1. Sport & Kunst
  2. Onderwijs
  3. Maatschappij
  4. Intern*

*Dit is een speciaal categorie. Deze is bedoeld voor dé stip vrijwilliger die de grootste impact heeft gemaakt binnen de achterban zelf.

Procedure

Allereerst willen we benadrukken dat je jezelf niet kunt nomineren, maar genomineerd moet worden door een ander. Om een duidelijk beeld te hebben en zo eerlijk mogelijk te oordelen over wie een award krijgt dit jaar, hebben we een selectieprocedure die hieronder nader wordt toegelicht:

  1. Aanmeldprocedure – Een online pagina met een lijst van een aantal vragen over gegevens en achtergrondinformatie over wie jij wilt nomineren.
  2. Selectie – De Stip-Award commissie zal per categorie een top-20 maken van potentiële kandidaten voor een award.
  3. Stemweek – Er zal een week komen waarbij iedereen per categorie online kan stemmen op de persoon waarvan jij denk: die verdient een award!
  4. Jury – De top 3 meeste stemmen per categorie zullen worden voorgedragen bij een groep juryleden die per categorie de uiteindelijke winnaar zullen kiezen.

Hoe kun je in aanmerking komen voor een award?

  1. Een volledig ingevuld en geverifieerde aanmelding.
  2. De genomineerde is een stipvrijwilliger of stipleerling met een vrijwilliger- of leerlingovereenkomst. Deze moet uiterlijk worden aangeleverd voordat de stemweek begint.