Bestuur Stip Studentenplatform

Het bestuur van de stichting bestaat uit drie algemene bestuursleden, die besturen voor onbepaalde periode en zijn gezamenlijk bevoegd. De algemene bestuursleden zijn: Orhan Usta (voorzitter), Seyit Cetin (secretaris) en Sabirenur Atasever (penningmeester). Het algemeen bestuur van Stip Studentenplatform komt minimaal vier keer per jaar bijeen voor besluitvorming. Het algemeen bestuur is verantwoordelijk voor de besluitvorming met betrekking tot bijvoorbeeld administratie, boekhouding, interne- en externe zaken et cetera. Naast het algemeen bestuur, die officieel geregistreerd zijn bij het KVK, kent de stichting een dagelijks bestuur van studenten die vrijwillig een bestuursjaar invulling geven. Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg, professionalisering, verantwoording, zichtbaarheid, representatie, profilering, bonding en het leggen van netwerken en duurzame contacten met derden.

Het dagelijks bestuur van het studiejaar 2020 – 2021, bestaat uit:

Berat Danisman

Bestuurslid

Berat Danışman

Heyyyy! Ik ben Berat Danisman. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer met Turkse roots. Ik ben daarnaast een laatstejaars Biologie student aan de VU hier in Amsterdam.

Ik sta bekend om mijn energie en enthousiasme. Dit is overigens een kracht als een valkuil hoor J. Ik kan heel erg genieten van het uitproberen van nieuwe dingen, doelen nastreven, persoonlijke ontwikkeling en lekker ambitieus nadenken. Deze energie is soms te veel voor één persoon en moet dit dan ook kwijt bij anderen. Ik vind het heerlijk om een ander te motiveren, uit te dagen en te helpen bij het bewandelen van zijn/haar/hen pad. Ik heb dan ook als Landelijk Regio vertegenwoordiger een verbindende en begeleidende rol van onze 5 lokale regio partners. Daarnaast houd ik me bezig bij het ontwikkelen van een verdienmodel, zodat we al onze studenten de juist middelen kunnen faciliteren en de kwaliteit van onze hulp kunnen vergroten. Tot slot wil ik het afsluiten met de volgende boodschap voor een ieder die dit leest à doe iets waar je plezier uit haalt en kijk hoe je een ander op deze manier kan helpen!

“if thinking about it makes you excited, imagine actually doing it!”

b.danisman@stipstudenten.nl

Bestuurslid

Orhan Usta

Mijn naam is Orhan Usta en ik ben momenteel bezig met de deeltijd master Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie ben ik ook werkzaam als docent Engels op een middelbare school in Rotterdam. Als voorzitter van Stip Studentenplatform zet ik mij in voor een betere maatschappij door het faciliteren van de algemene ontwikkeling van scholieren, studenten en young professionals omwille van studentsucces, sense of beloning, maatschappelijke betrokkenheid en actief burgerschap.

Als docent binnen het middelbaaronderwijs weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de vertaalslag naar de maatschappij te maken. Binnen Stip zou ik graag zien dat we alle events, workshops en seminars op zo een manier inrichten zodat we scholieren, studenten en youngproffesionals toekomstbestendig maken en de juiste tools kunnen reiken om ze nog meer te verbinden met de maatschappij en de ander.

“Door ontmoeting bouwen we bruggen!”

o.usta@stipstudenten.nl

Sabire Atasever

Bestuurslid

Sabire Atasever

Hallo! Ik ben Sabire Atasever en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik studeer aan de Universiteit van Leiden. Hiervoor heb ik 3 jaar in Nijmegen gewoond en gestudeerd. Mijn functie als dagelijks bestuurslid bij Stip zie ik als een goede manier om mijn idealen waar te maken. Al op jonge leeftijd zet ik mij in als verbinder, begeleider en ondersteuner van diverse scholieren en studenten. Ik wil leven in een wereld waar alle studenten gelijke kansen hebben en waarbij diversiteit en inclusiviteit niet als probleem ervaren worden. Verder ben ik verantwoordelijk voor de social media, schrijf ik nieuwsbrieven en maken we samen met andere collega’s maandelijks de ‘Wall of Stip’. Tot slot wil ik jullie veel succes wensen en afsluiten met mijn favoriete quote van Nelson Mandela: “A winner is a dreamer who never gives up.”

s.atasever@stipstudenten.nl

Halil Kaynak

Vice-voorzitter

Halil Kaynak

De jongeren zijn de toekomst!

Dat is waar ik zowat elke dag aan denk en waar ik hard voor werk. Mijn naam is Halil Kaynak en dit jaar ben ik de vice-voorzitter van Stip Studentenplatform.

Mijn doel bij Stip is om er voor te zorgen dat wij de jongeren zo veel mogelijk ondersteunen. Naast mijn werk als vice-voorzitter, ben ik ook peermentor van een groep leerlingen en is dit inmiddels al mijn zesde jaar dat ik het doe. Daar heb ik geleerd dat voldoende steun en liefde echt iets doet met de leerlingen en dat ze uitbloeien tot voorbeeldige sleutelfiguren. Daarom heb ik de keuze gemaakt om op een hoger niveau verder te gaan bij Stip om studenten en jongeren op een grotere schaal te kunnen helpen. Let’s go

h.kaynak@stipstudenten.nl