Waarom lid worden?

Hiermee steunt u Stip om zich dienstbaar te blijven opstellen en activiteiten te blijven realiseren die bijdragen aan de persoonlijke en professionele groei van studenten en leerlingen. De jeugd heeft de toekomst, samen vormen wij de toekomst, samenleven doen we samen, laten we het dan ook gezamenlijk leefbaar houden. Hier streven wij naar. Met uw bijdrage, draagt u hier een steentje aan bij!

De voordelen zijn:

  • Bij Stip bouwt u een netwerk op door kennis te maken met nieuwe studenten en professionals. Ons netwerk wordt ook uw netwerk!
  • Door deel te nemen aan de activiteiten van Stip werkt u aan uw persoonlijke groei!
  • Stip biedt de mogelijkheid om op verschillende vlakken te ontplooien en kan u begeleiden, ondersteunen en/of voorzien van advies!

Hoe word ik lid?

Om lid te kunnen worden dient u het formulier in te vullen. Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met de voorwaarden (leest u hieronder). Het lidmaatschap bedraagt minimaal €3,- per maand en heeft geen maximumbedrag. Ook is het mogelijk eenmalig een bijdrage te leveren. Als lid wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van alle activiteiten en ontvangt u de nieuwsbrieven!

Voorwaarden

  • U dient uw gegevens naar waarheid ingevuld te hebben.
  • Uw lidmaatschap geldt tot aan het eind van het collegejaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd met een jaar.
  • Opzegging van lidmaatschap moet minimaal 1 maand van tevoren per mail aangekondigd worden bij Stip.

Lid worden?!

Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u lid worden en een bijdrage leveren aan Stip! Lees eerst goed de voorwaarden door voordat u op ‘Verstuur’ klikt.

Wil je nieuwsbrieven ontvangen:
Incasso termijn:
Bedrag:

Door aan te melden accepteert u de voorwaarden