Waarom lid worden?

Hiermee steunt u Stip Studentenplatform om zich dienstbaar te blijven opstellen richting de samenleving en activiteiten te blijven realiseren die bijdragen aan de ontwikkeling van scholieren, studenten (en het sociaal netwerk eromheen; ouders/verzorgers) en young-professionals.

De voordelen zijn:

 • Bij Stip Studentenplatform bouwt u een netwerk op door kennis te maken met nieuwe studenten en professionals. Ons netwerk wordt ook uw netwerk!
 • Door deel te nemen aan de activiteiten van Stip Studentenplatform werkt u aan uw persoonlijke groei!
 • Stip Studentenplatform biedt de mogelijkheid om op verschillende vlakken te ontplooien en kan u begeleiden, ondersteunen en/of voorzien van advies!

Hoe word ik lid?

Om lid te kunnen worden dient u het formulier in te vullen. Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met de voorwaarden (leest u hieronder). Het lidmaatschap bedraagt minimaal €3,- per maand en heeft geen maximumbedrag. Ook is het mogelijk eenmalig een bijdrage te leveren. Als lid wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van alle activiteiten en ontvangt u de nieuwsbrieven!

Voorwaarden

 • U dient uw gegevens naar waarheid ingevuld te hebben.
 • Uw lidmaatschap geldt tot aan het eind van het collegejaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd met een jaar.
 • Opzegging van lidmaatschap moet minimaal 1 maand van tevoren per mail aangekondigd worden bij Stip Studentenplatform.

Lid worden?!

Door onderstaand formulier in te vullen, kunt u lid worden en een bijdrage leveren aan Stip Studentenplatform! Lees eerst goed de voorwaarden door voordat u op ‘Verstuur’ klikt.

  Wil je nieuwsbrieven ontvangen:

  Incasso termijn:

  Bedrag:

  Door aan te melden accepteert u de voorwaarden