Wederom een geweldig theatervoorstelling!
————————————————————
De Time Out voorstelling is een taboo-doorbrekend spektakel waarin de problemen rondom het studeren (met en zonder corona), ons prestatiemaatschappij en allerlei andere dagelijkse zorgen (huizenmarkt, leenstelsel) aan bod kwamen. De aanwezige ouders kregen zelf de kans om de grote last die de jongeren ervaren van dichtbij te zien.

Een typisch scene om je een beeld te geven (Spoiler alert!)
Een fifa spelende en positief geteste huisgenoot die online vanuit zijn bed colleges volgt.
Een stressende huisgenoot die door deze huisgenoot in quarantaine moet en maar handen in haar haren zit omdat ze aan alle kanten getrokken wordt: Moeder die belt, gesprek met de studieadviseur en nog een commissievergadering.

Na deze voorstelling hing er een sfeer waarbij iedereen wel hetzelfde dacht, er moet wat gebeuren! Deze insteek was hard nodig tijdens de tafelgesprekken die na de voorstelling werden gehouden. Het mooiste van deze avond was misschien wel de komst van onze koningin Máxima en de bekende arts Diederik Gommers. Die waren zowel tijdens de voorstelling als de tafelgesprekken aanwezig. Heel tof om te zien hoe erg onze koningin zich bekommert omtrent dit thema en de tijd nam om aan te sluiten.

Ben jij zelf ook benieuwd naar Stichting Time Out en waar zij zich nog meer mee bezig houden of wil je weten wanneer de eerstvolgende voorstelling is? Houdt dan onze socials in de gaten en neem een kijkje bij: www.timeoutcafe.nu

– Berat, dagelijks bestuurslid Stip Studentenplatform