Stip helpt mee

Het zijn onzekere tijden. Dit levert veel vraagtekens op en er zijn nog vele open deuren. En wat het allerbelangrijkste is in deze, doch wat, onzeker tijden is het hoofd bieden aan elkaar. Dus laten we verantwoord aan de gang gaan en de opgestelde richtlijnen van de overheid opvolgen. 

Ook wij zijn erg dankbaar en ontroerd door de inzet van alle helden in de zorg. Ook de helden die op de kinderen passen en de leraren die op afstand toch nog les proberen te geven. Het is ongelofelijk wat zij allen doen en dat verdient alleen maar lof en respect. 

Maar ook; politie en brandweer die gezondheidsrisico’s neemt om voor de handhaving en veiligheid te zorgen. Supermarktpersoneel die dag in dag uit tussen de mensen zijn, alle schappen vullen zodat we onze boodschappen kunnen doen. Politici die nadenken over oplossingen. Minister die flauwvalt door dag in dag uit overleggen, kamerdebatten en persconferenties te houden. Onze minister-president evenzo. We merken dat men heel erg focust op zorg, wat uiteraard ook hoort, maar we vergeten heeeel veel anderen die net zo lof en respect verdienen.

Kortom: Iedereen die een bijdrage levert om dit geheel zo snel en goed mogelijk op te lossen: Dankjewel!

Daarnaast willen we alle mensen die getroffen zijn door de coronacrisis een hart onder de riem steken. Hierbij willen we duidelijk maken dat een ieder van ons bereid is te helpen waar nodig is. Ken jij iemand die bijv niet in staat is om boodschappen te doen? Of iemand die eenzaam is ivm de virus? Laat het ons weten! Want samen zijn we sterk. 

#solidariteit