Online hulp bij studiekeuze

Beste aankomende studenten, ongetwijfeld zullen jullie het ook hebben gemerkt; corona die ons allen bezighoudt. Dit brengt uitdagingen met zich mee. Helaas is het niet meer mogelijk om open dagen of meeloop dagen te bezoeken. Toch willen wij jullie een handje helpen. Wat gaan we doen?

Wekelijks zullen wij (middels een takeover) in samenwerking met ons achterban verschillende studies introduceren! Zo kunnen jullie het perspectief van een student meekrijgen en hopelijk meer inzicht krijgen in de desbetreffende studie. Zijn er opleidingen die echt niet mogen missen? Stuur dan een dm of email naar info@stipstudenten.nl

Ook is het mogelijk om je vraag over een opleiding naar ons te dm’en/emailen —> zo kunnen wij jou koppelen aan een student/young professional!

Ben jij zelf student en wil jij ook een steentje bijdragen? Ook jij kan ons bereiken en middels een takeover jouw opleiding promoten!

💡Wist je dat de aanmelddeadline voor een studie is verschoven naar 1 juni? (Behalve voor MBO studenten, die blijft namelijk 1 mei)